Lerøy Seafood Group er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat.

Hver eneste dag leverer våre om lag 6 000 ansatte sjømat tilsvarende fem millioner måltider.
Vi har et bredt utvalg av bærekraftige, sunne produkter som serveres til over 80 ulike land.

Hovedkontoret ligger i Bergen, men vi driver med fangst og havbruk langs hele kysten av Norge. Lerøy har fabrikker som produserer og pakker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Nederland, Portugal, Spania, Italia, Tyrkia og Shetland. I tillegg har vi salgskontorer i USA, Japan og Kina.

Daglig leverer Lerøy tusenvis av ulike sjømatprodukter til butikker, restauranter, kantiner og hoteller.
Vi er stolte over å servere verden med sjømat tilsvarende 1,75 milliarder måltider i året.

Vår visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat.

Verdiene til selskapet er å være skapende, ærlig, åpen og ansvarlig.

Lerøy Way fasilitator

Er du fremoverlent, har teknisk og analytisk forståelse og er på utkikk etter nye utfordringer i et verdensledende sjømatkonsern? Lerøy Midt AS er på utkikk etter en ny Lerøy Way Fasilitator (Lean) for stam- og settefiskanleggene som skal ta oss videre til det neste nivået - kanskje dette er deg?

Lerøy Way Fasilitator (LWF) spiller en avgjørende rolle som støttefunksjon for produksjonsledelsen og har ansvaret for å veilede arbeidsprosesser i forbedringsprosessen. Som LWF forventes det at du er ekspert på metoder, prinsipper og verktøy som er en del av Lerøy Way. Stillingen inkluderer utarbeidelse av fremdriftsplaner samt ansvar for oppfølging og rapportering av disse. Noen av arbeidsoppgavene du vil møte som Lerøy Way Fasilitator vil være:

Arbeidsoppgaver:

  • Være delaktig i etableringen av ny fremdriftsplan.

  • Ta ansvar for styringen av aktivitetene som foregår i Lerøy Way innenfor sin avdeling.

  • Være en nøkkelbrikke i etableringen av prosjekter og team med fokus på forbedring og utvikling.

  • Være synlig og ha høy tilstedeværelse i produksjonen.

  • Ansvarlig for opplæring og veiledning til resten av organisasjonen i Lerøy Way.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra arbeid innen fiskeoppdrett anses som fordelsmessig.

  • Erfaring og/eller kjennskap til Lean-metodikk.

  • God teknisk forståelse.

  • Gode analytiske evner og forståelse for tall.

  • Behersker norsk som arbeidsspråk, både muntlig og skriftlig.

Rollen som Lerøy Way fasilitator vil medføre reising, og førerkort klasse B anses som nødvendig da anleggene ligger spredt i midt-Norge. Kontorsted kan være en av våre lokaliteter eller regionskontor.

For oss er personlige egenskaper minst like viktig som kompetansen du kommer med. Du vil tidvis ha mange baller i luften, og det vil derfor være viktig å kunne jobbe både systematisk og strukturert. Gjennom utviklingsarbeidet du vil være en del av, må du jobbe målrettet og være endringsvillig.

Det er viktig for oss at du identifiserer deg med, og etterlever våre verdier; åpen, ærlig, ansvarlig og skapende.

Vi tilbyr:

  • Fast 100% stilling

  • Et fremoverrettet arbeidsmiljø med fokus på trivsel og samarbeid

  • Konkurransedyktige betingelser i et verdensledende konsern

  • Gode pensjon - og forsikringsordninger

Arbeidssted vil være i Kristiansund eller Jøsnøya, men reiseaktivitet må påregnes med tanke på produksjonens geografiske lokalisering. Alternativt arbeidssted kan vurderes.

Ved spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med Erik Daaland på telefon 414 43 223 eller e-post erik.daaland@leroyseafood.com

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.
Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert.

Velkommen som søker!

SØK PÅ STILLINGEN
 
 
 
 

Om stillingen

Arbeidsgiver: Lerøy Midt AS
Bedriftens hjemmeside: www.leroy.no
Arbeidssted: Hitra/Kristiansund
Varighet: Heltid
Sektor: Privat

Søknadsfrist: 23. november 2025

Spørsmål om stillingen rettes:
Erik Daaland, Produksjonssjef Settefisk, tlf. 414 43 223 eller e-post erik.daaland@leroyseafood.com