Lerøy Seafood Group er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat. Hver eneste dag leverer våre om lag 6 000 ansatte sjømat tilsvarende fem millioner måltider. Vi har et bredt utvalg av bærekraftige, sunne produkter som serveres til over 80 ulike land. Hovedkontoret ligger i Bergen, men vi driver med fangst og havbruk langs hele kysten av Norge. Lerøy har fabrikker som produserer og pakker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Nederland, Portugal, Spania, Italia, Tyrkia og Shetland. I tillegg har vi salgskontorer i USA, Japan og Kina. Daglig leverer Lerøy tusenvis av ulike sjømatprodukter til butikker, restauranter, kantiner og hoteller. Vi er stolte over å servere verden med sjømat tilsvarende 1,75 milliarder måltider i året. Vår visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat. Verdiene til selskapet er å være skapende, ærlig, åpen og ansvarlig.

Operasjonskoordinator

Vil du jobbe i fremtidens næring? Jobbe ute i frisk luft i fantastiske omgivelser? Har du en lidenskap for resultater og utvikling? Å jobbe i et verdensledende sjømatkonsern gir unike og spennende karrieremuligheter.

Vår visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat. Lerøy Midt søker etter en person med et brennende engasjement for planlegging og oppfølging av større operasjoner i bedriftens produksjonsområde. Arbeidssted vil være enten på Hitra eller i Kristiansund, men stillingen er operativ og hovedtyngden av arbeidsoppgavene vil foregå ute på bedriftens matfisklokaliteter. 

 

Hovedarbeidsoppgaver:

  • Planlegging og oppfølging av avlusningsoperasjoner i samarbeid med anlegg og ledelse

  • Kommunikasjon og oppfølging av eksterne leverandører innenfor fagområde

  • Sørge for erfaringsoverføring mellom anlegg

  • Støttespiller for driftsledere og regionledere

  • Rapportskriving og journalføring av erfaringstall

  • Følge opp rutiner som sørger for god fiskevelferd

 

Ønskede kvalifikasjoner og ferdigheter:

  • Minimum femårs erfaring innen akvakultur

  • Erfaring med større operasjoner

  • God teknisk innsikt

  • Gode datakunnskaper

  • Evne til å kunne koordinere flere operasjoner samtidig

  • Fleksibel i forhold til arbeidstid og arbeidssted

  • Gode kommunikasjon- og samarbeidsevner

  • Strukturert og pålitelig

  • Beherske norsk som arbeidsspråk, både muntlig og skriftlig

 

Vi tilbyr:

  • Trygg arbeidsplass i et ledende sjømatkonsern

  • Gode muligheter for personlig utvikling

  • En interessant jobb i et godt kollegialt miljø hvor det er stort fokus på engasjement og resultatoppnåelse

  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser - og gode pensjons- og forsikringsordninger

 

Stillingen rapporterer til teknisk sjef matfisk.

Søkere må inneha førerkort klasse B, samt disponere egen bil. 

Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av Teknisk sjef matfisk Erik Bårdseng på e-post: erik.baardseng@leroyseafood.com eller tlf: 982 09 946  

Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert.

 
 
 
 

Om stillingen

Arbeidsgiver: Lerøy Midt AS
Bedriftens hjemmeside: www.leroy.no
Arbeidssted: Sandstad, Hitra
Varighet: Heltid
Sektor: Privat

Søknadsfrist: 21. april 2025

Spørsmål om stillingen rettes:
Teknisk sjef matfisk, Erik Bårdseng, erik.baardseng@leroyseafood.com
eller tlf: 982 09 946