Lerøy Seafood Group er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat. Hver eneste dag leverer våre om lag 6 000 ansatte sjømat tilsvarende fem millioner måltider. Vi har et bredt utvalg av bærekraftige, sunne produkter som serveres til over 80 ulike land. Hovedkontoret ligger i Bergen, men vi driver med fangst og havbruk langs hele kysten av Norge. Lerøy har fabrikker som produserer og pakker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Nederland, Portugal, Spania, Italia, Tyrkia og Shetland. I tillegg har vi salgskontorer i USA, Japan og Kina. Daglig leverer Lerøy tusenvis av ulike sjømatprodukter til butikker, restauranter, kantiner og hoteller. Vi er stolte over å servere verden med sjømat tilsvarende 1,75 milliarder måltider i året. Vår visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat. Verdiene til selskapet er å være skapende, ærlig, åpen og ansvarlig.
Vi søker to avdelingsledere til vår fabrikk!
Vil du jobbe i fremtidens næring? Har du lidenskap for resultater og utvikling? Å jobbe i et verdensledende sjømatkonsern gir unike og spennende karrieremuligheter. Vår visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat.
For å øke effektiviteten ytterligere ved vår fabrikk i Hestvika (Hitra), gjennomfører vi nå en spennende omstrukturering. Vi er derfor på utkikk etter to engasjerte og løsningsorienterte avdelingsledere. Én avdelingsleder for produksjonsavdeling og én for mottak/fryseavdeling. De nyopprettede stillingene innebærer personalansvar, hvor avdelingsleder vil være tett på både ansatte og produksjon. Er du klar for en utfordring og ønsker å bidra til å forme fremtiden for vår fabrikk? Da gleder vi oss til å høre fra deg!
Stillingsinnhold:
Lede, organisere og kontrollere at den daglige produksjonen er i henhold til mål
Personal og HMS-ansvar for avdelingen
Produksjons- og kvalitetsoppfølging i henhold til prosedyrer
Sikre kontinuerlige forbedringsprosesser
Ønskede kvalifikasjoner:
Relevant fagbrev og/eller annen utdannelse
Ledererfaring
Gode IT-kunnskaper
God forståelse for næringsmiddelproduksjon og kunnskap om kvalitetsstandarder
Kunnskap om dataanalyse og ytelse/driftsmållinger
Engelsk og norsk, både skriftlig og muntlig
Personlige egenskaper er viktig, så vi søker en rollemodell som vil bidra med positive holdninger og legge til rette for et trygt og godt arbeidsmiljø. For å lykkes i stillingen bør du være strukturert, endringsvillig og ha gode samarbeids- og formidlingsevner. Vi er alltid på utkikk etter måter å jobbe mer optimalt på, og vi følger spesifikke prinsipper og metodikker som vi i Lerøy kaller "Lerøy Way". Vi søker derfor avdelingsledere som kan identifisere muligheter for forbedring og som drives av å oppnå resultater. Dette er en god mulighet for deg til å påvirke en avdeling, samtidig som du bidrar til vår felles suksess.
Som ansatt i Lerøy er det viktig at du identifiserer deg med, og etterlever våre verdier;
Åpen, Ærlig, Ansvarlig og Skapende.
Vi tilbyr:
En trygg arbeidsplass i et ledende sjømatkonsern
Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
Konkurransedyktige lønnsbetingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger
Et godt arbeidsmiljø med fokus på trivsel og tverrfaglig samarbeid
Hvis dette høres interessant ut, vil vi høre fra deg! Skriv gjerne i søknaden om det er produksjonsavdelingen eller mottak/fryseavdelingen du vil lede - eller om du er åpen for begge.
Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt. Vi vurderer kun søknader som registrers elektronisk via vår søknadsportal.
Om stillingen
Arbeidsgiver: Lerøy Midt AS
Bedriftens hjemmeside: www.leroy.no
Arbeidssted: Hitra
Varighet: Heltid
Sektor: Privat
Søknadsfrist: 13. oktober 2024
Spørsmål om stillingen rettes:
Elin Johanne Hermanstad, Produksjonsleder,
Tlf. 41 47 77 52 eller Pål Morten Kleven, Produksjonsdirektør, tlf. 90 20 20 15