Bilde 2.jpg
 

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Training Coordinator
- Arbeidssted Frøya/Trondheim

Vil du sikre vår fremtidig suksess gjennom å legge til rette for bransjens beste opplæring? Kan du bidra til at vi har et oppdatert kursopplegg, ikke bare med tanke på hva vi lærer bort, men også hvordan?

Våre kunder i 40 land trenger til enhver tid å ha oppdatert kunnskap om hvordan våre produkter fungerer. Det er avgjørende for at vi skal nå vår målsetting om å bli verdens ledende leverandør av teknologi og infrastruktur for land- og sjøbasert havbruk.

Din typiske arbeidshverdag

Dine dager vil være preget av variasjon, og noen av dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

  • Lage og følge opp læreplaner basert på brukerhåndbøker og annet materiell

  • Sikre tilpasning og digitalisering av dagens opplæring

  • Samarbeid med ekstern leverandør av læreplan og instruktørveiledning

  • Støtte til våre instruktører og eksterne kontrollører av utstyr

  • Sikre én felles plattform for alle våre kurs

  • Skape kundetilpassede kurs

  • Lage et felles akkrediteringssystem for hele Scale

  • Følge opp sertifikater for alle våre kurs

Din bakgrunn og egenskaper

Du er en ideell kandidat dersom du har relevant høyere utdanning eller erfaring fra et teknisk miljø. I tillegg er det viktig med erfaring eller stor interesse for å lære e-læringsplattformer samt evne til å analysere behov, innhente informasjon og formidle dette på en måte som sikrer læring.

Du må også klare å håndtere flere opplæringsaktiviteter samtidig og være opptatt av å levere til avtalt tid. Du må i tillegg beherske både engelsk og norsk, skriftlig så vel som muntlig og du har solid erfaring fra bruk av Office-pakken.

Vi tilbyr

Det vi kan tilby deg er muligheten til å jobbe med høyt kompetente kolleger i et uformelt miljø. I tillegg får du utviklingsmuligheter i et selskap som har en solid posisjon i en bransje som vokser kraftig internasjonalt. Vi har dessuten konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Om oss

ScaleAQ er et internasjonalt selskap innen havbruk og består av Steinsvik, Aqualine og AquaOptima. Vi leverer innovasjon, teknologi og utstyr til kunder globalt. Vi er stolte av å ha 900 av de mest kompetente, solide og innovative hjernene innen havbruk. Vi har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor langs hele norskekysten. Totalt har vi 27 kontorer i 11 ulike land. For mer informasjon se scaleaq.com.

Mer informasjon: Kontakt Senior Rådgiver John Ivar Larsen i Manpower, mob 951 15 943 eller mail: john.ivar.larsen@manpower.no

SØKNADSFRIST: 17. november 2019

 
 
 
 
Scale_Logo_Color02.jpg

Arbeidsgiver: Scale Aquaculture AS
Arbeidssted: Frøya/Trondheim
Varighet: Fulltid, fast
Sektor: Privat

Bedriftens hjemmeside:
scaleaq.no