kjøkkenansvarlig

 
 

Liker du å pusle med matlaging i positive omgivelser? Da er du den medarbeideren vi trenger i Rabben barnehage!

kjøkkenansvarlig

80% stilling med snarlig tiltredelse

Rabben barnehage er en flerkulturell barnehage i Frøya kommune, med oppstart høsten 2013. Vi er en fireavdelings barnehage i nytt bygg. Med skjermet beliggenhet, flott og romslig uteområde er vi også sentrumsnær.  Gåavstand til fjæra, skogen, bibliotek, basishall og svømmebasseng.

  • Vi søker deg som tørr å by på deg selv og har godt humør.

  • Vi søker deg som kan kokkelere på kjøkkenet med hjelp fra ett par barnehender

  • Vi søker deg som ønsker å være en del av vår felles pedagogikk i vårt varme og inkluderende miljø.

Våre ansatte gjør en fantastisk god jobb i sitt lederskap til barna. For at de skal få muligheten til å bruke enda mer tid og fokus på barnas impulser og interesseverden, følge opp å veilede i samspill, lek og læring vil vi nå ansette kjøkkenansvarlig som tar av noe av arbeidsmengden til pedagoger, fagarbeidere og assistenter i en herlig hektisk hverdag.

Vi mener det skal være forskjell på en barnehage i en by kontra en barnehage ved kysten, derfor har vi egen barnehagebåt, lærer om laksens livssyklus, villsauen og de nære ting. Dette med tanke om å skape tilhørighet og gode minner på øya her vi bor. Derfor ønsker vi at tradisjonsmat som fiskekaker, ball m.m. lages av ferske råvarer på vårt eget kjøkken. Barna skal igjennom deltakelse få forståelse av bærekraftig utvikling.

Lønn etter tariff.

 

Søknadsfrist: 1. april 2017

Politiattest må fremvises ved ansettelse. 

Send søknad med cv til:
Rabben barnehage,
Kreklingveien 20,
7260 Sistranda

E-post: britt@rabbenbarnehage.no

Ved evt. spørsmål, tlf 480 75 072