fagarbeidere

 
 

Er du en barnehagelærer eller fagarbeider, med varmt hjerte og øye for å skape hverdagsmagi for barna? Da er du den medarbeideren vi trenger!

fagarbeidere

f.o.m. 15. august.

Rabben barnehage er en flerkulturell barnehage i Frøya kommune, med oppstart høsten 2013. Vi er en fireavdelings barnehage i nytt bygg. Med skjermet beliggenhet, flott og romslig uteområde er vi også sentrumsnær. Gåavstand til fjæra, skogen, bibliotek, basishall og svømmebasseng.

  • Vi søker deg som tør å by på deg selv, har godt humør, er engasjert, reflektert og ser verdien i barnas impulser og interesseverden.
  • Vi søker deg med positivt lederskap ovenfor barn og medarbeidere
  • Vi søker deg som ønsker å jobbe etter felles pedagogikk i team, gå hand i hand med kollegaene dine mot samme retning i et trygt, inkluderende og varmt fagmiljø.

I Rabben jobber vi med pedagogisk utviklingsarbeid og verdsetter å dypdykke i hverdagspedagogikk, som bl.a. relasjonsbygging, sosial kompetanse, språk, og selvfølelse. 

Vi mener det skal være forskjell på en barnehage i en by kontra en barnehage ved kysten, derfor har vi egen barnehagebåt, lærer om laksens livssyklus, villsauen og de nære ting. Dette med tanke om å skape tilhørighet og gode minner på øya her vi bor. 

For å jobbe godt med dette prioriterer vi å bruke tid til bevisstgjøring og refleksjonsarbeid. 

Det er høy kompetanse på huset, erfaringsdeling og læringskultur blir derfor brukt i høy grad. Vi har alle noe å lære av hverandres kompetanse på livets landevei. 

Dette med trygg faglig ledelse.

Vi kan tilby veiledning som støtte på din utviklingsvei.

Lønn etter tariff.

 

Søknadsfrist: 1. april 2017

Politiattest må fremvises ved ansettelse. 

Send søknad med cv til:
Rabben barnehage,
Kreklingveien 20,
7260 Sistranda

E-post: britt@rabbenbarnehage.no

Ved evt. spørsmål, tlf 480 75 072