marel søker 
Serviceingeniør/-tekniker

Til vår serviceavdeling søker vi serviceingeniør/-tekniker som skal bistå i installasjon og drift av ulikt utstyr i fiskeindustrien.
Stillingen er nyopprettet og kan være aktuell å lokalisere på Hitra/Frøya.

salmon-skinning.jpg
 

JOBBESKRIVELSE

Stillingen vil inngå i team med våre øvrige dyktige serviceteknikere. Hovedoppgaven vil være installasjon og service på våre systemer som er installert ute hos våre kunder, hovedsakelig i Fiskeindustrien. Jobben krever selvstendighet, gode samarbeidsevner, kundepleie og en fleksibel innstillig da oppgavene ofte er varierte og kan ha korte frister. Stillingen medfører reiseaktivitet både i Norge og Skandinavia.
 

FAGLIG PROFIL

  • Du er utdannet innen elektro og/eller mekaniske fag
  • Gjerne automasjonskunnskaper/utdannelse
  • Du behersker engelsk og norsk skriftlig og muntlig, samt har gode IT-kunnskaper
  • Som person er du utadvendt og selvestendig. Du er god til og snakke med kunder på alle nivåer, har godt humør og overblikk i pressede situasjoner

VI TILBYR

En attraktiv og uformell arbeidsplass, med store muligheter til personlig utvikling og mange utfordringer i et internasjonalt miljø med ”glimt i øyet og stå på innstilling”.

Vi har grundig opplæringsprogrammer og kurs på de forskjellige maskinene.
 

BETINGELSER

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons-og forsikringsordninger
  • Internasjonalt og godt arbeidsmiljø

For spørsmål og mer informasjon om stillingen kontakt Kristian Eilertsen på mobil 95 11 73 47. Skriftlig søknad med cv sendes innen 15. oktober til soknad.no@marel.com. Merk søknaden med Serviceingeniør.

 

Om arbeidsgiveren

Marel er et globalt selskap med mer enn 4700 medarbeidere på verdensbasis.

Marel Norge AS ble stiftet i september 2007 og er ”sammensmeltningen” mellom Scanvægt AS og Marel Island sin agent i Norge. Bakgrunnen for denne konstellasjonen var at islandske Marel i 2006 kjøpte opp Scanvægt som var deres største konkurrent i Danmark.

1. januar 2008, kjøpte Marel programvareselskapet DataDesign AS i Harstad, som utviklet software løsninger.

Vårt hovedkontor ligger i Lillestrøm. Vi har også kontorer på Averøy (Kristiansund), Ålesund, Harstad og i Tromsø. I tillegg til våre lokale kontorer, har Marel ansatte i Bergen og Trondheim.

Marel Norge AS sin forretningside og strategi er å markedsføre, selge og drive service på Marelgruppen sine kjerneprodukter i det norske markedet, samt de løsninger som understøtter denne strategien.

Vår visjon er: "Å være kundens foretrukne leverandør av integrerte systemer, produkter og profesjonelle tjenester til fisk-, kjøtt- og fjærkreindustrien."