marel søker
Produktspesialist/servicetekniker

Til vår serviceavdeling søker vi nå etter en produktspesialist/servicetekniker til vår filetmaskin MS 2730 og vår nye hodekapper MS 2720 som lanseres i 2018.
Stillingen er nyopprettet og arbeidssted/lokasjon kan bli på Hitra/Frøya.

fish_salmon_fillets.jpg
 

JOBBESKRIVELSE

Hovedoppgaven vil være installasjon og service på vår filetmaskin for laks som vi har hatt stor salgssuksess med siden lansering, samt installasjon og service av vår nye hodekapper MS 2720 som kommer i 2018. Jobben krever god teknisk innsikt, gode samarbeidsevner, stor grad av selvstendighet samt god kundeservice. Det er viktig med fleksibel innstillig da oppgavene varierer mye, og det ofte er korte tidsfrister. Stillingen medfører en del reisevirksomhet, både i Norge og Skandinavia.

FAGLIG PROFIL

  • Utdannelse innenfor elektro, eller mekaniske fag
  • Har kjennskap til servomotorer og PLC styringer
  • Gode IT-kunnskaper
  • Råvare- og produksjonskompetanse er en stor fordel
  • Du behersker engelsk og norsk skriftlig og muntlig

Som person er du utadvendt og selvstendig. Du er god til å snakke med kunder på alle nivåer, har godt humør og overblikk i pressede situasjoner.
 

VI TILBYR

En attraktiv og uformell arbeidsplass med store muligheter til personlig utvikling og mange utfordringer i et internasjonalt miljø med ”glimt i øyet og stå på innstilling”. Du kan i stor grad selv planlegge din egen hverdag. Vi tilbyr grundig opplæring og kurs i Danmark og Norge.
 

BETINGELSER

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons-og forsikringsordninger
  • Internasjonalt og godt arbeidsmiljø

For spørsmål og mer informasjon om stillingen kontakt Kristian Eilertsen på mobil 95 11 73 47. Skriftlig søknad med cv sendes innen 15. oktober til soknad.no@marel.com. Merk søknaden med Produktspesialist.

 

Om arbeidsgiveren

Marel er et globalt selskap med mer enn 4700 medarbeidere på verdensbasis.

Marel Norge AS ble stiftet i september 2007 og er ”sammensmeltningen” mellom Scanvægt AS og Marel Island sin agent i Norge. Bakgrunnen for denne konstellasjonen var at islandske Marel i 2006 kjøpte opp Scanvægt som var deres største konkurrent i Danmark.

1. januar 2008, kjøpte Marel programvareselskapet DataDesign AS i Harstad, som utviklet software løsninger.

Vårt hovedkontor ligger i Lillestrøm. Vi har også kontorer på Averøy (Kristiansund), Ålesund, Harstad og i Tromsø. I tillegg til våre lokale kontorer, har Marel ansatte i Bergen og Trondheim.

Marel Norge AS sin forretningside og strategi er å markedsføre, selge og drive service på Marelgruppen sine kjerneprodukter i det norske markedet, samt de løsninger som understøtter denne strategien.

Vår visjon er: "Å være kundens foretrukne leverandør av integrerte systemer, produkter og profesjonelle tjenester til fisk-, kjøtt- og fjærkreindustrien."