– Må jo være Hitras mest spennende jobb

Snart begynner arbeidet med å finne ny toppleder til Hitra kommune. Rådmann Laila Eide Hjertø går over i pensjonistenes rekker i starten av 2020. Dermed blir en av de mest krevende, utviklingstunge og morsomme lederstillingene i øyregionen ledig.

Ordfører Ole L. Haugen i Hitra kommune

– Jeg kan ikke se for meg en mer spennende og meningsfylt jobb enn dette, sier ordfører i Hitra kommune, Ole L. Haugen. Sammen med Snillfjord-ordfører John Lernes og et tilsettingsutvalg nedsatt av fellesnemnda for de to kommunene, skal de finne rådmannen som får det øverste administrative ansvaret i kommunen. 

Om arbeidsgiveren

LEVE, SMAKE, HØSTE, OPPLEVE. HITRA NÅR DU VIL
Hitra kommune - en attraktiv arbeidsgiver.

Hitra er en øykommune på trøndelagskysten to timers reise fra Trondheim og Kristiansund N på Nordmøre. Forbundet til fastlandet med undersjøisk tunnel. Kommunen er på god vei mot 5000 innbyggere og er en kommune i vekst. Næringslivet preges av havbruk med oppdrett og foredling av laks, primærnæringer og turisme. Du finner også Europas største krabbefabrikk her. På Hitra har du store muligheter for et variert friluftsliv med jakt og fiske, dykking, kajakk og båtliv.

 

 
 
 
 

om stillingen

HitraKommune.png

Arbeidsgiver: Hitra kommune
Bedriftens hjemmeside: hitra.kommune.no
Arbeidssted: Hitra
Varighet: Fast
Sektor: Offentlig

Spørsmål om stillingen rettes
For nærmere informasjon om stillingene kan
enhetsledere ved den enkelte enhet 
kontaktes.