Titran_Sletringen_flyfoto.jpg
 

Sistranda skole ligger i kommunens sentrum, og har i dag 308 elever fordelt på 1. – 10.trinn. Skolen ligger i umiddelbar nærhet til svømmehall, basishall, idrettshall og fotballhall, samt Frøya kultur- og kompetansesenter.

Til Sistranda skole søker vi 

lærere

Stillingene gjelder:

  • Lærer i 100% fast stilling på ungdomstrinn med hovedvekt på realfag, tiltredelse desember 2018, evt januar 2019.

  • Lærervikariat i 100% stilling på barnetrinn, gjelder de fleste fag.

Kvalifikasjoner

  • Godkjent lærerutdanning.

Personlige egenskaper

  • Vi søker etter lærere med mye raushet og medmenneskelig varme. Lærere som har gode lederegenskaper, er opptatt av læringstrykk og er god på relasjoner. Søkeren har god faglig kompetanse, er fleksibel, utviklingsorientert, takler press, er samarbeidsorientert og samtidig selvstendig. 

Vi kan tilby

  • Lønn etter tariff

  • God pensjons- og forsikringsordning

  • Varierte arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø

  • En jobb i en inkluderende arbeidslivsbedrift

  • Heltidskultur i fokus

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med virksomhetsleder: sissel.jorid.ostheim.stromoy@froya.kommune.no, tlf: 996 39 325 eller Margit.k.myrseth@froya.kommune.no, tlf: 974 84 800.

Frøya kommune er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det. 

Søknad sendes:
Alle søknader sendes via www.jobbnorge.no

Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort, selv om søker har bedt om å ikke bli oppført på offentlig søkerliste. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge. 

Søknadsfrist: 6. november 2018

 

Om arbeidsgiveren

Øyriket mot storhavet

Frøya er en øykommune på Trøndelagskysten med fastlandsforbindelse gjennom undersjøiske tunneler, og reisetid til Trondheim er ca. 2 timer med bil. Kommunen har i dag ca 5000 innbyggere, og er en kommune i sterk vekst.

Frøya har et bredt og variert kultur- og idrettstilbud med festivaler og arrangementer på fast-Frøya og ute i øyrekke for både store og små. Frøyas natur og kyst gir muligheten for et variert friluftsliv, med opparbeidende turstier og flotte fiskeplasser både fra land og i båt.

Frøya kommune består av om lag 450 dyktige medarbeidere som legger ned en betydelig innsats for at innbyggerne skal ha en meningsfull og god hverdag. Kommunen kan tilby varierende og spennende oppgaver, dyktige kollegaer og muligheten for faglig utvikling. 

Vi kan med stolthet si at vi er en kommune med KRAFT og MANGFOLD!

Les mer om Frøya kommune på http://www.froya.kommune.no

 

 
 
 
 

om stillingen

Stor - Frøya kommune logo orginal.jpg

Arbeidsgiver: Frøya kommune
Bedriftens hjemmeside: froya.kommune.no
Arbeidssted: Frøya
Varighet: Fast/vikariat
Sektor: Offentlig

Spørsmål om stillingen rettes:
sissel.jorid.ostheim.stromoy@froya.kommune.no,
tlf: 996 39 325 eller Margit.k.myrseth@froya.kommune.no, tlf: 974 84 800.

 

SØKNADSFRIST: 6. november 2018