aqualine-2017-2.jpg
 

Vi søker

Prosjektleder med arbeidssted Frøya 

Aqualine har alltid vært en pionér i den globale oppdrettsnæringen. Vi jobber kontinuerlig med produktutvikling for å øke sikkerheten og ivareta fiskens helse og trivsel. Vi søker nå etter en strukturert og målbevisst prosjektleder som kan koordinere og følge opp små og store prosjekter under utvikling. Stillingen er fast med snarlig oppstart

Ansvarsområder og oppgaver:

Som prosjektleder vil du få ansvar for all koordinering og oppfølging av nye produkter fra idéfase til ferdig produkt. Under gjennomføring av de ulike prosjekter vil du jobbe på tvers av salgsavdeling, produksjon, engineering og eksterne forskningsinstitutter. En svært viktig oppgave vil også være å ivareta og følge opp kunder som er involvert i de ulike prosjekter.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • god teknisk innsikt og systemforståelse

  • erfaring fra relevant bransje

  • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne

  • selvstendig og strukturert

  • god gjennomføringsevne og er utviklingsorient

  • serviceinnstilt ovenfor kunder og kollegaer

Vi tilbyr:

Aqualine AS tilbyr konkurransedyktige betingelser og utfordrende arbeidsoppgaver med gode muligheter for personlig og faglig utvikling i et internasjonalt miljø i en fremtidsrettet næring.


Arbeidssted er ved selskapets hovedbase på Frøya

Ønsker du nærmere opplysninger, ta gjerne kontakt med vår Salgs- og markedskoordinator Anita Hårstad, tlf. 902 92 618 eller Teknisk direktør Martin Søreide tlf. 905 59 669

Om arbeidsgiveren

Aqualine har levert merde-systemer til oppdrettsnæringen i verdens tøffeste og mest krevende havområder i mer enn 38 år. Utgangspunktet for alt vi leverer er at de lokale forholdene bestemmer sammensetningen av elementene i et sikkert anlegg. Derfor har analyse og produktutvikling i samarbeid med kundene alltid vært en del av vår måte å jobbe på. 

Hvert år bruker vi 4 - 5 % av omsetningen til forskning, noe som blant annet har resultert i vårt rømningssikre notkonsept Aqualine Midgard® System.

 
 
 
 
 
aqualine_payoff_pos_styrken teller.png

Arbeidsgiver: Aqualine AS
Arbeidssted: Frøya
Varighet: Fast
Sektor: Privat

Spørsmål om stillingen rettes
Salgs- og markedskoordinator
Anita Hårstad, tlf. 902 92 618 eller

Teknisk direktør Martin Søreide tlf. 905 59 669

Bedriftens hjemmeside:
aqualine.no

SØKNADSFRIST: 12. oktober 2018